Malmö...

Tjo! här igen, ni vet när tv kallar så är det svårt att motstå! haha. Som sagt är jag, Victor och hundarna nere i malmö, det är riktigt varmt här nere och i måndags åkte jag och Victor till stranden och självklart brände Victor sig! jag klarade mig ganska bra, brände mig bara lite på axlarna men Victor är röd som en krabba! Det ska fortsätta vara varmt här, på fredag har de lovat upp till 29grader och på lördag upp till 30! Så lär väl vara brun som bara den när jag kommer hem ifall värm3en håller i sig. I måndags hyrde vi även film, Silent hill, Vägen, Det regnar köttbullar och Prinsessan och grodan. Än så länge har vi bara sätt Det regnar köttbullar och Prinsessan och grodan. Var ju tvungen att hyra Det regnar köttbullar så att mamma och pappa kunde se den och få se pappa som tecknad haha! Mamma och pappa tyckte också den var riktigt rolig så ni som inte har sett den gör det! Det är värt det! =) Prinsessan och grodan var sådär, hade förväntat mig något annat, men helt ok barnfilm lite väl mycket sång i den bara (säger jag som älskar! musikaler!)



Var tvungen att lägga in bilden på pappan i Det regnar köttbullar igen, det är min pappa på pricken! Andra bilden är från Prinsessan och grodan.


Igår kväll mådde jag inget bra, hade fått vätskebrist och mådde bajs! Så idag sov jag till klockan 14! Blev jätte chockad när jag vaknade över vad klockan va, men kroppen behövde väl det. Så det blev inget att gå in på stan idag, gick ner på Kronprinsen istället och köpte en sak till barnen (Ida och Christian) Ikväll blir det väl att se Silent hill med Victor tror jag. Skriver mer imorgon =)



Puss och kram!

Dagar som gått.....

Ja nu har det ju gått ett tag sen sist igen =S måste bli bättre på detta =P Skriver om några av dagarna som varit, eftersom jag kommer ihåg så dåligt =S

18/6: Idag fixade jag mina naglar, både på fötterna och på händerna, blev super fint!

20/6: Var på förlovningsmiddag hemma hos Mannie (Victors mamma) Var super mysigt, åt oxfilé med klyftpotatis och rödvinssås och till efterrätt blåbärs paj.



Här är en bild på våra ringar och en bild Mannie tog, vi vart inte så sugna på att ta kort så så här slutade korttagandet  =D



21/6: Hipp hipp hurra, jag fyller år idag =D. Blev 21år och hade en riktigt mysig födelsedag! Började redan på kvällen efter tolv då jag fick min första present av Victor, ett Humanity armband som jag har önskat mig jätte länge! Sen så på morgonen vaknade jag av sång och presenter och så hade han gjort en jätte god frukost till mig men bland annat jordgubbar och vattenmelon. Senare på dagen fick jag posten och där ibland var presenten från mina föräldrar som var en super söt Miranda nalle (som jag samlar på) och pengar =) Fick även en Miranda nalle av Victor, en stoooor sådan =P och så fick jag en massa andra saker som jag inte riktigt orkar skriva nu =P



Armbandet och nallen som jag fick av Victor =)



23/6: På kvällen åkte jag och Victor hem till Alex och Maja i Timrå och spelade tv-spel, Johan och Erika var också med =) Det var riktigt trevligt faktisk!



25/6: Jag och Victor åker till Malmö =) och stannar här i en månad =)


Detta var lite av dagarna men nu kommer något på tv som jag vill se så skriver mer sen!



Puss och Kram!






Längesedan...

Ja nu var det ett bra tag sen jag skrev, har precis flyttat och inte haft något internet =S med det resultat att jag hade 110 mail i inkorgen! när jag kollade.... (låter kanske inte mycket, men är det om man tänker på att jag inte får någon reklam på mailen) Det har hänt mycket och ska försöka ta allt kortfattat.

Jag och Victor har flyttat till kvissle, med en massa tjaffs och hinder kom vi äntligen ur den gammla lägenheten. Trivs jätte bra här, är en mysig liten trea =) Så nu har vovarna fått ett eget rum, tihi!

Sen så har jag och victor förlovat oss vilket många blev förvånade över, men han frågade och det känndes sååå rätt så jag sa ja, så den 3/6 tog vi på oss ringarna =)

För mig går det väl mindre bra, har haft en liten dålig period och gått in i vägen igen, så just nu gör jag inte så mycket annat än att ligga i sängen, sån tur är att jag har victor vid min sida, han är verkligen där för mig och med honom känner jag mig stark.

Nu ska jag försöka göra lite nytta, skriver mer sen!









Puss och kram!


RSS 2.0