Resa till Malmö bokad...

Idag mår jag ganska dåligt,
som skit om jag ska vara helt ärlig. Vaknade upp i morse helt tjock i halsen och feber =/
Men nu under kvällen börjar det kännas lite bättre, funderar på om det är för att jag sover så himla dåligt.
Har jätte svårt att somna på kvällarna och mardrömmar hela nätterna, eller ja, jag varvar mellan toalettbesök och mardrömmar ^^
Men ja det finns inte så mycket att göra åt det, med mindre att nån har ett super tips på hur man botar mardrömmar?

Nu har jag bokat biljetter till Malmö, så den 24 Augusti åker jag ner själv i tio dagar.
Känns riktigt tråkigt att åka själv, kommer att sakna Victor och framförallt hundarna! Har aldrig varit ifrån dom så länge, men ja det ska nog gå bra. Har ju trots allt min ena älskling med mig, fast ja han har väl inget val direkt med tanke på att han ligger i magen min, men jaja alltid nått ;)

Men det ska bli riktigt mysigt att komma hem till Malmö lite, saknar mamma och pappa som bara den!
Och Tonny och hans lilla familj kommer att vara där nere samtidigt, eller ja dom kommer ner fem dagar innan mig och åker hem fem dagar innan mig =)
Det är egentligen därför jag ska åka ner, mamma och pappa ville att vi alla skulle vara samlade vilket vi tyvärr inte är speciellt ofta och eftersom Emma tyvärr inte tål hundarna så får dom stanna hemma ;)
Men det gör inget, kanske kan vara lite nyttigt för mig att komma bort lite, är bra för Ronja också som är så himla fäst vid mig. Plus Victor stannar hemma och tar hand om dom så jag vet att de är i goda händer =)
Anledningen till att Victor inte följer med är för att han inte kunde ta ledigt =(.

Nä nu ska jag gå och lägga mig, ha det så bra!




Blåbärspaj och Sushi

Hej igen!
Igår kväll kom Jacqueline förbi och fikade blåbärspaj med oss, super gott och super mysigt!
Och mycket skratt och prat blev det, allt från spökhistorier till babysnack ^^
Alltid lika trevligt att ha henne här =)


Idag åkte jag och Victor in till stan och åt Sushi, har fått nån dille på det nu, en jävla dyr dille att ha dock! Men fy fan va gott det är!!!
Sen tog vi oss en runda igenom IN för att sedan gå ner till Drakbåtsfestivalen och kolla lite =)
Sen åkte vi hem bäddade ner oss i sängen med chips och smultroncider och kollade på Family guy maraton.
Nu tänkte jag sitta uppe en liten stund till sen så blir det sängen som kallar!

Ha det bra!


 


11/8-11

Idag känner jag mig riktigt duktig! Har ringt en massa viktiga samtal, sorterat en massa papper och skickat i väg en massa brev.
Ja jag känner mig riktigt nöjd över att jag äntligen tagit tag i allt.

Just nu sitter jag och väntar på att potatisen ska bli klar så att jag kan göra potatismos sen blir det middag och ta det lugnt, ja det var väl det som har hänt, inte så värst mycket eller intressant men ja alla dagar kan ju inte vara händelserika.

Jo förresten fick en kallelse idag till sjukhuset för ett sömn EEG, fråga mig inte vad det ska vara bra för med tanke på att det vanliga EEG testet inte visade nått =/ Men ja vill dom ta ett sömn EEG så får dom väl ta ett sånt...

Ha det bra!



Mysdag med älskling

Idag hade jag en riktig mysdag med älskling min, först åkte vi in till stan, åt lite sushi och trallade runt i affärer, sen nu på kvällen bäddade vi ner oss i soffan och kollade på den nya Irene Huss filmen "Det lömska nätet" en riktigt kuslig film men absolut sevärd!
Nu ska vi gå en kvällspromenad med hundarna och sedan bädda ner oss i sängen.

Det var allt för nu!



Fuck you right back

Ja okej,
härom kvällen låg jag och Ronja inne i sängen och kollade på tv fast det fanns typ inget att kolla på så jag pendlade runt lite och stannade på svt1 där de sände en Madonna konsert.
Och vad får man se!
Jo en kvinna på 50+ i par hotpants, liten topp och nätstrumpbyxor som står och juckar mot en elgitarr!?!
Alltså kom igen Madonna! Visst du har hållit på länge nu och ja du är duktig på att hålla din musik inom "modet" men snälla!!!!!!!!
Du börjar fan bli gammal nu, du kan väl sätta på dig lite kläder! Kändes som om jag satt och kollade på pensionär porr!
Svin äckligt ju!
Och värre blev det bara! Mindre och mindre kläder och mer och mer juckande!
Visst du har snygg kropp, speciellt med tanke på din ålder, men! Du kan väl ha lite självrespekt? Jag menar det är väl inte så farligt att bli äldre?

Kanske dags att lägga ner nu? Bli gammal, få grå hår och gå i mysdress?
Inte?
Ja jag tycker i alla fall att det kan vara värt att satsa på!



bebis info

Idag gick jag in i vecka 22, magen växer för fullt den, men fortfarande inte så värst stor.
Timothy mår bra där inne han sparkar och rör på sig för fult, riktigt mysigt att känna hans rörelser faktisk =) Förutom att han sparkar på min lilla blåsa så att jag måste gå på toa konstant ^^


Här är en bild på våran lilla guldklump ♥
För er som inte ser så ligger han och håller ena handen vid huvudet.
huvudet är ditåt ------>



Vecka 19 + 4 Dagar


Vecka 22 + 0 Dagar

Och lite bilder på magen som utlovad, som ni ser så går det framåt (hehe "framåt") ;)

Det var allt för nu!





Regnar in genom taket....

Hej!
Idag är jag monster trött!
Igår kväll började det regna här och tro mig det bara öste ner! Och efter en stund hör jag ett konstigt ljud i väggen och konstaterade då att det regnade in inne i väggen =/
Vi försökte ringa pema vakt men ingen svarade och efter vi försökt ett par gånger utan resultat bestämde vi att avvakta tills morgonen. När Victor några timmar senare skulle gå på toa och tänder taklampan i hallen märker han att ljuset liksom fladdrar. När han kollar upp i lampan märker han att hela lampan är full av vatten och när vi tar bort lampan ser vi då att det regnar in genom taket.
Vi ringer igen till pema vakt och äntligen svarar de och skickar ut en kille. Han går upp på taket och konstaterar att nån jäklar idiot som inspekterat taket har glömt att stänga två av luckorna och därför regnar det rakt ner till oss!
Så när klockan var fyra på morgonen kunde vi äntligen få sova lite.

Så ja jag är monster trött idag! till och med hundarna är helt slut, stackarna!
Så idag blir det nog inte att göra så mycket annat än att ta det lugnt...

Och ja, vi måste ju självklart ringa Din Bostad också så att de kan komma och kolla på taket för de lär ju bli fuktskada där och så måste de kolla väggen också, så vi får ju se hur mycket fukt det hunnit komma inne i väggen, kanske måste reparera hela och den väggen sträcker sig över tre rum (badrum, hall och barnrummet) =/





Kort om de senaste dagarna


Fredagen den 5/8-11

Nathalie Jacqueline och Tobias kom förbi på fika hos oss, har inte sett Nathalie på över ett år och har saknat henne monster mycket så var riktigt kul att se henne igen!
Och kul hade vi, har inte skrattat så mycket på länge, hade kramp i magen när de åkte hem =)

Lördagen den 6/8-11

Adam och Arvid kom hem till oss på middag och under middagen passade vi på att fråga om dom vill bli gudfäder till lilla Timothy, vilket de mer än gärna ville bli =)

Victor kände även Timothy sparka för första gången idag ♥




Kvällsbakning

Hej igen!
Mått ganska bra ett tag nu, men igår slog febern till igen och idag märkte jag att det är på grund av att min urinvägsinfektion kommit tillbaka =/ Så jag har legat med feberfrossa och ont i magen både igår och idag =/

Men nu på kvällen mådde jag lite bättre så ställde mig och bakade "Hemliga kakan" och så fick jag lite äggvita över så gjorde en portion maränger också, som jag dessutom färgade lila så att de matchar mitt kök =P
Kanske inte så vettigt att ställa sig och baka nio på kvällen men men, vad ska man göra när suget slår till =P


Timothy rör sig fortfarande för fullt där inne och verkar trivas bra, och ja jag vet att jag lovat bilder så dom kommer att komma snart! Lovar!

Nä nu ska jag sova!







RSS 2.0