Dagar som gått...

Ja som jag skrev innan så har jag varit dunder förkyld men det känns bättre nu, bara halsen som är lite jobbig (som vanligt)

Och ja nu har lilla jag slagit alla rekord inom klumpighet som finns!
Jag har nämligen lyckats halka och slå mig mitt inne i stan bland folk!
Men inte nog med det, jag stod still!
Japp det är sant jag stod helt still och woups! så låg jag där på marken...
Ja vad ska man säga om detta, kan det bli värre?

I Lördags träffade jag Linnea inne på birsta och tog en fika och det var ju inte en minut för sent! Har inte sets på över ett år eftersom hon flyttade till Umeå, men nu är hon tillbaka i Sundsvall och vi lär ju träffas massor av fler gånger!
Är så glad att hon har flyttat tillbaka!

Sen så på Söndagen tog jag det lugnt och försökte vila upp mig, idag vart det skola och när jag kom hem gick jag med hundarna, tvättade från 14-17 och sen så målade jag första lagret i hallen, gick med hundarna och nu håller jag på att färga håret.
Snacka om att man varit aktiv idag.

Men nu ska jag tvätta håret och sen så blir det bums i säng och upp i skolan imorgon!


sjukdom och skola...



Usch har blivit sjuk igen, är riktigt trött på detta nu! =(
Känner att jag orkar inte mer nu vill inte vara sjuk...
Ska det verkligen vara så här? Är det normalt att vara sjuk så här ofta?
Ja enligt vårdcentralen så det de....

Apropå något helt annat, så har Frida börja löpa och hon är verkligen inget bra på det. Känns som om hon blir sämre för varje gång, så jag och Victor är i full gång med att springa runt och tvätta golv.
Fast nu har jag satt på henne ett par trosor så nu är det inte lika farligt. Stackars lilla Frida blir så deppig när hon löper =/


Ja i skolan går det ju framåt i alla fall, har haft lov nu och tagit igen lite =) Dock jobbigt att vara sjuk samtidigt men men får ju göra det bästa av situationen.
På torsdag är det prov i rättskunskap och känner mig väl inte sådär värst förbered men det gör jag ju aldrig, hatar verkligen prov!
Får alltid värsta prestationsångest och får en blackout, ja ni som känner mig vet att jag är väldigt petig av mig och blir aldrig riktigt nöjd =/. Men ja jag får väl göra mitt bästa och så ser vi hur det går.

Nu ska jag gå och lägga mig.
Ha det bra!



Fuck you right back

Ja nu är det dags att inleda "fuck you right back"

Börjar bli ganska trött och irriterad på att höra vilken dålig vän jag är för jag hör aldrig av mig, har inte tid att umgås, är för mycket med Victor och ja vad man nu än har fått slängt i huvudet!
Men nu är det så här att ifall jag nu är en sån jävla dålig vän då måste dessa personer vara de värsta människorna på jorden! För ni hör fan heller aldrig av er! Eller så får man en jäklig dålig ursäkt för varför ni inte ringde/hörde av er.
Men snälla ett sms då och då dör man väl för fan inte av!
Så nästa gång ni öppnar käften så tänk er för innan! För varför ska jag höra av mig om ni inte gör det, finns det nån oskriven regel jag missat? Där det framstår att det är jag som måste höra av mig? 

Nä precis trodde väl inte det!





Nya saker på gång.

Ja som jag skrev tidigare funderade jag på att göra lite nytt här inne och jag börjar väl med en ny kategori som kommer att hetta "Fuck you right back" och den kommer innehålla dom inläggen där jag väljer att ja klaga säga som jag tycker och tänker, ja den lite mer "elaka" sidan hehe. Så kan ju folk själv bestämma om dom vill läsa det eller inte =D

Så snart kommer det att dyka upp ett nytt inlägg där =)
Men först en utlovad bild på våra lilla nya prinsessa <3


Ja och eftersom hon är sååå himla söt får ni två!

(Jenny har tagit bilderna med sin mobil så hon är inte sådär gul som det ser ut)



...

Ja det händer inte så mycket här hemma, jag och Victor är båda små förkylda så vi tar det bara lugnt och njuter av lovet som är nu =)

Nu har vi äntligen beställt biljetter ner till Malmö, så i april åker vi ner igen och firar både påsk och mammas födelsedag där. Längtar som bara den! Så mycket som jag saknar familjen nu så kan jag knappt vänta! och så ska jag få se lilla söta Signe också och dom andra två små busungarna såklart!

Skulle egentligen lagt upp en bild på Signe nu men denna datorn vill inte riktigt göra som jag så får vänta tills jag sitter vid den andra.

Kanske ska göra lite ändringar här inne snart får se vart tid och ork tar mig =P

Ha det bra så länge!


RSS 2.0