En dag på stan...

Igår kollade jag och Victor på Det regnar köttbullar, den var skitrolig verkligen ett måste att se! Trodde inte den skulle vara så rolig men garvade hela filmen igenom =)








Idag åkte jag och Victor in till stan och åt på
tandoori house
och shoppade lite =) Köpte en fin fin tröja som jag ska försöka ta bild på och lägga upp =) Sen åkte vi hem och myste hela kvällen framför tvn. Victor hade köpt några spel till x-boxen så först spelade vi Silent hill homecoming som jag valde, skit äckligt spel, vart tvungen att sluta spela fick fan ont i hjärtat av det (haha Nana börjar bli gammal). Sen så spelade vi Conflict denied ops som båda kunde vara med på, men det gav vi upp när Victor märkte att mina skills i tv-spel bara är bra om jag slipper styra =D Så vi spelade Bioshock 2 istället vilket var mycket bättre, jag slapp styra, det var inte för läskigt så att man höll på att frå hjärtinfarkt, så båda var nöjda och glada.





Imorgon ska jag och Victor ut på ikea, jippi! =S alltid lika kul att åka på ikea helgen efter löning...
Eller inte!



Måste bara lägga upp denna bilden från Det regnar köttbullar. Fan detta är en exakt kopia på min pappa, haha båda är lika duktiga på datorer =D



Men nu ska jag sova trött som bara den!



Puss och kram!










Promenad i regnet...

Blev väl inte en heldag i lägenheten, utan promenad i regnet sen en runda i lägenheten med Ronja. Och Ronja kollade typ på mig som vafan skulle jag med här för hahaha =P sedan gick hon och la sig och sov, vilket är bra för det betyder ju att hon trivs där =D

Men nu ska jag sätta mig framför tvn och dö vidare och hoppas på att denna dag snart får ett slut...



Puss och kram!

Fan

Idag känns allt så jävla pissigt! Känner för att ge upp allt nu, orkar inte mer!
Så idag kommer jag att spendera min dag i våran nya lägenhet, ensam i en stor tom lägenhet och
deppa, det är precis vad jag behöver!






Puss och kram!

Seg!

Ja det går ju inte att förneka att jag varit riktigt seg på att skriva, har kännt mig lite vissen de senaste dagarna, så nu får ni alla i ett!


19/5: Jag och Semlan hade vårat pyjamas party som jag skrev om tidigare. Våran middag blev fruktsallad hahaha så typiskt oss, sedan kom Semlan på denna crazy idé att vi skulle dricka lite så vi skyndade oss in på systemet och köpte lite cider. Senare på kvällen när vi fått i oss lite väl mycket alcohol kom vi på att det var möss påtagning och att många skulle ut, så vi skyndade oss ner till kvissle och han med den sista bussen precis. Och jag ljuger inte när jag säger att det blev lite för mycket dricka inne på krogen, så jag hade väldigt ont i håret dagen efter hahaha!

20/5: Fick gå upp bakis som jag va eftersom jag skulle fixa min naglar klockan tolv. Det var varmt som satan ute så Semlan bestämde sig för att vi skulle fika ute på bron vilket min kropp inte riktigt tyckte om, så jag fick krama om toaletten istället =S. Sen på kvällen blev det pizza och mys med älsklingen som inte var allt för glad över gårdagen =P

21/5: Victor fyllde 21år, så jag klev upppå morgonen och gjorde en god frukost på sängen (i vardagsrumet med andra ord) till honom sen så åkte vi in till stan och köpte lite presenter till honom från pengarna han fått av sin mor och efter det åkte vi hem och åt mat och bara myste.

22/5: Vaknade upp klockan 11 med hög feber så satte mig och kollade på tv sedan somnade jag klockan 13 och sov till 17.30 då Victor väckte mig och gullig och go som han är köpt pizza. Så åt den och somnade igen klockan 19 och sov till nästa morgon klockan 12. Så mycket roligt hände det inte den dagen inte!

23/5: Samma sak där sov, sov, sov, åt sov, sov och sov!

24/5: Jag Victor och Semlan åkte ut på ikea och handlade möbler till nya lägenheten. Det blev både matbord skrivbord och en massa andra saker och ni kan tro vi fick in mycket i Semlans mammas bil! Helt otroligt snacka om tetris! Tyckte synd om Semlan som var tvungen att köra med så mycket grejer i bilen och inte nog med det, när vi skulle lasta ut ur bilen så fick vi inte upp låset till
bagageluckan! Så vi hade ett jävla helvetet med det! Men ut kom det!

25/5: Idag fyllde Mannie år (Victors mor)  Så vi möttes inne på jops och åt för att fira henne och Victor, det var riktigt mysigt!

26/5: Idag fick vi nycklarna till nya lägenheten och det var väl blandade känslor, lägenheten var jätte fin men de hade inte målat om köket som de lovad! vilket jag är måttligt irriterad över! Så imorgon klockan 8.00 när kontoret öppnar hänger jag i telefonen! De har haft tre veckor på sig nu, så det borde ju vara klart! Nu är Semlan hos mig och färgar håret sen så ska hon ta en dusch eftersom hennes jävla hyresvärd är dum i huvudet och stängt av deras varmvatten!


Men nu ska jag vara lite social med henne så skriver mer imorgon tata!






Var tvungen att lägga in en super söt bild på min pappa!
Älsklings-pappan! <3

Har du en också en manshjälte att hylla så passa på att gå in här!
http://www.falcon.se/hylla/

Puss och kram!




















Pyjamasparty!


Varit lite seg på att skriva så här kommer det för två dagar =P.
Igår var jag med Semlan, vi båda hade en dålig dag och behövde muntras upp, så vi bestämde oss för att baka en kaka, det blev en seg choklad kaka och tro mig den var seg! och sedan kom vi på att vi skulle grilla, så vi åkte hem till mig och hämtade Victor och hundarna sen så var det grillning och godis som gällde =) Sen på kvällen gick vi en lång promenad med hundarna ner till klampen och badade, eller hundarna badade haha vi avstod =P En perfekt! avslutning på dagen. Tog massor av kort som jag kan lägga in senare eftersom det är semlan som har dom.

Sen idag var det upp tidigt för mig eftersom semlan kom och hämtade mig för att vi skulle kolla på en lägenhet åt henne och Fredrik, den var super fin så håller tummarna för att de får den =) Efter vissningen åkte vi hem och åt sen frukost hos semlan. Senare på dagen åkte vi och hämtade Victor och hundarna och åkte hem till Semlan och åt tacos sen var det ut med hundarna igen och bada, fast idag var det någon annanstans kommer inte ihåg vad det hette. När jag kom hem var Frida riktig skitig så har precis badat klart henne så nu luktar hon gott igen =)
Nu väntar jag på att klockan blir tolv så att jag kan gå ner och tvätta lite kläder (det behövs!)  Sen är det sängen som kallar, imorgon ska jag och Semlan ha pyjamasparty, haha ska bli super mysigt!



Semlan vad säger du, ska vi köra på denna look imorgon!?!
Haha Kanske inte riktigt va! =P


Skriver mer imorgon!



Puss och kram!

Tjo!

Blev ingen solnedgång i går, Victor fick ont i magen och kände inte för annat än att ligga i sängen =(
Nathalie smsade mig och undrade om jag ville komma och spela kubb hos henne vilket jag tyckte lät väldigt trevligt. Det var jag Nathalie, hennes syster och tre till, det var super kul och vi fick oss ett par skratt, efter kubben spelade vi lite spel bland annat galenpanna, vilket jag var super duktig på, eller inte =P haha det var riktigt kul och helt plötsligt var klockan halv ett och det blev tid för mig att bege mig hemåt,  min älskade super älskling kom och mötte mig på vägen eftersom han inte vill att jag skulle gå hem själv =). När jag kom hem satt vi och myste ett tag framför tvn sen så gick vi och la oss.

Idag vaknade jag inte förens klockan två, kände mig helt borta och yr när jag vaknade riktigt läskigt faktisk.
Så det blev inget annat än mys i soffan med film hela dagen och min älskade sambo var så snäll och lagade mat och tog hand om hundarna, kände mig riktigt ompysslad älskar honom!

Nu tänkte jag gå och lägga mig så att jag kommer upp i ordentlig tid imorgon, vill ju inte få en dålig rytm.


Puss o kram!

Tjo!

Dagen var inte som väntat, kom hem klockan 1 i natt och var riktigt trött, efter att varit i timrå  och träffat lite folk,  jag och victor hade planerat att ta det lungt hela dagen. Men klockan tio ringde semlan min och väckte mig med underbar sång (som vanligt) =) och undrade om jag kunde passa hennes hundar ett tag, och självklart kunde jag passa min två små gogrisar =) Sen när semlan kom tillbaka åkte vi in till stan och kollade på när det slog på fontänen och hade en massa roliga aktiviteter för barnen. Simone, Dess och Thea (dess dotter) följde också med och jag och semlan gick en frågeslinga med Thea, jag undrar vem som tyckte det var roligast vi eller Thea =P . Sen så åt vi lite mat innan vi åkte hem, riktigt mysigt var det.

Min fot gör fortfarande väldigt väldigt ont, så det är fortfarande synd om mig haha!





Nu ska jag och Victor städda lite sen så blir det att bege sig ner till stranden och kolla på solnedgången ikväll, Mys! det är ett sånt himla fint väder i dag varmt och skönt, känns att sommaren börjat närma sig. nere i malmö har de fortfarande regn, skönt att man kom hem till ett bättre väder. Fast jag saknar min lilla familj där nere.



Sätter in en riktig sommrig bild på Ida och Christian från förra året.


Skriver mer sen!


Puss o kram!




Tjo!

Sitter och kollar på tv, snart kommer Victor vän Johan och hämtar oss och så ska vi till timrå och träffa lite vänner och roa oss =P
Har skit ont i foten eftersom jag och Victor låg och brottades i sängen och så försökt jag putta ner honom på golvet och rätt som det var drog han med mig så att jag slog i foten i byrån. Det gjorde så jävla skit ont! Skrek som fan så ont gjorde det, (jaja ursäkta franskan) och nu sitter jag här med tre blodiga sår på foten, eller rättare sagt just nu har jag hello kitty plåster på såren, Victor tyckte det var väldigt roligt att plåstra om mig.

Jupp men nu ska jag göra mig färdig och fara, skriver mer imorgon!



Puss o kram!

Tjo!

Vaknade igen idag av mardrömmar, jippi! eller inte lite less på det nu. Inte nog med det så har jag ont i hela kroppen och känner mig inget pigg alls, vill egentligen bara lägga mig under täcket igen och sova hela dagen men men, så det blir tyvärr inte något med Nathalie idag =( men sån tur är kommer hon hem om några veckor igen och stannar hela sommaren. Victor har väldigt ont i ryggen idag så får ta hand om honom extra mycket idag, just nu sitter han och spelar men snart så blir det film och mys i soffan, bestämde oss för att det blev en sådan dag idag eftersom båda mår skit och vädret inte bjuder på något bättre








Idag fick Frida leka med sin nya leksak som hon fick när hon fyllde år nere i malmö, det är en teknikboll köpte en sådan så att de kunde ha var sin. Och först gick det bra men efter ett tag blev det väldigt tyst och när jag gick in i köket för att se vad hon höll på med hittade jag Fridas boll och hennes piss på den, jupp så länge höll den glädjen haha! She fucked us again.

Men nu ligger mina två små huliganer och sover så fint, de är vääääldigt trötta efter malmö resan.
Nä nu ska jag göra nytta skriver mer sen!



Puss o kram!

Tjo!

Varit ute och joggat idag, skönt men åh vad det värker i kroppen =P Sprang runt bredsand och lite nere vid stranden, mysigt var det fast det regnade. Måste ju  börja träna lite nu och fixa till kroppen så att man inte skäms i bikinin i sommar =).
Sen på kvällen fick jag ett sms av Nathalie som sa att hon hade kommit  hem till sundsvall, så ska träffa henne imorgon, ska bli så kul har saknat henne riktigt mycket! Kanske blir utgång sen på kvällen får se hur jag känner mig i kroppen, vartit lite dålig de senaste dagarna.



På Nathalies födelsedag, våran klassiska fjortis pose haha!

Hittade en bild från Nathalies 20års dag, haha älskar våran fjortispose
!

Men nu ska jag sova, skriver mer imorgon...


puss o kram!


Tjo!

Då hade  jag väl också skapat en blogg. Funderade lite över namnet och valde det Semlan alltid kallar mig =P Och ni som känner mig kommer att förstå varför detta namnet är så perfekt för mig =)




Puss o kram <3

RSS 2.0