Otur på otur....

Ja nu har det gått långtid igen =/ måste börja skärpa mig.
Jag har varit förkyld igen, ja sjukdom verkar gilla mig....
Och så har jag haft mycket att göra i skolan och så det där jävla CSN!!!
Och igår slog oturen till igen:
Jag var på väg till skolan samtidigt som jag pratade med Victor i telefonen, sen så skulle jag gå ner för en backe och tjoffs! Så låg lilla nana på  backen, först slog jag i ryggen sen huvudet.
Jag tuppade av en liten stund och sen så lyckades jag reste mig upp och Victor undrade ju självklart vad som hände!
Allt svartnade för ögonen och huvudet värkte som bara den!
Victor sa åt mig att jag inte fick åka till skolan när jag var sådär yr för han var orolig för mig.
Jag åker hem och mådde skit, försöker hålla mig vaken ifall det är en hjärnskakning jag fått. (får ju inte sova de första timmarna då)
Senare på kvällen började jag må sämre och på natten hade jag fruktansvärt ont i ryggen, magen och huvudet och mådde väldigt illa!
Efter en stund spydde jag (inga fler detaljer kring det) Victor såg på mig att jag verkligen inte mådde något vidare så han ringde sjukhus rådgivningen och de sa att jag skulle komma in direkt.

Så kolcka tre på natten satte vi oss i en taxi och åkte in. Inne på akuten konstaterade läkaren att jag fått en hjärnskakning och att jag måste vila de närmsta dagarna, får inte kolla på för mycket flimrande tv eller vistas kring höga ljud. Han sa även att jag kommer må väldigt dåligt de närmsta dagarna och ha konstant huvudvärk.
Och ja jag mår skit!
Har fruktansvärt ont och bara att skriva detta inlägg har tagit mig nästan en timme eftersom jag måste ta pauser. Har ont i hela kroppen och är jätte trött. Men jag får inte sova måste hålla mig vaken hela dagen och sova hela natten sa läkaren.

Så ja det har ju hänt en del sen sist. Victor fick föresten åka hem från mönstringen en dag tidigare eftersom de konstaterade att han har dålig hörsel på ena örat så han får inte göra lumpen =( Stackaren tycker så synd om honom. Skriver mer om det sen när jag mår bättre.
Det var allt för nu, lovar att skriva mer så snart denna huvudvärk är borta!


OJ!

Oj va dålig jag har varit på att uppdatera här inne =/

Har hänt en del, som ni vet så var mamma och pappa hos mig, de hade varit i Härnösand först för att se Theo döpas (vilket jag missade för att jag hade influens! =( ) Sen så kom de hem till mig några dagar!
Super mysigt hade vi! Vi var ute och promenera med hundarna längs strandledden och så hade jag ljusparty ena dagen så att mamma skulle få en bättre uppfattning av ljusen och så känna och lukta en massa =) Sen så fick vi sällskap av Mannie och Adam sista dagen (super trevligt!) och sen så i Onsdag var det tyvärr dags för dem att åka =(
Varför måste tiden alltid gå så fort för!


Mamma har råkat sätta in fel datum på bilden så ignorera det =P

Saknar er så oerhört mycket!!! Vill inte bo så långt bort från er längre, inget kul alls!

Ja just det på bilden kan ni även se min nya lugg (skrev ju att jag klippt mig för ett tag sen)
Är lite osminkad och så men men!

Snart så åker jag och Victor ner till malmö och firar både jul och nyår där ska bli såååå mysigt! Längtar som ett litet barn!

Efter mamma och pappa åkt hem börjar jag självklart att känna mig sjuk igen men försökt ignorera det. Jo men visst som om det funkade! Har legat i sängen sen i torsdag nu men hög feber och allt =(

Nästa som kommer nu vill jag be känsliga läsare att inte läsa!

Tror ni inte att det jävla Csn skit är i farten igen, jomen visst! Nu har de kommit på helt plötsligt att jag fått för mycket pengar så nu får jag inget mer hela detta året och som grädde på moset så ska jag betala tillbaka ett par tusen också!
Ringde och hörde varför jo men då visade det sig att min ena fucking fitta till lärare hade skrivit ut mig ur en kurs för att jag varit borta fast jag förklarade hela situationen innan och det var helt ok för henne! Hon lovade att inte skriva ut mig men fan där fick jag! Och nu vill idiot suggan inte skriva in mig igen! Alltså jag blir ju galen! Så nu kommer vi inte att ha några pengar förens i januari, hur de hade tänkt vi skulle klara detta är ju en jävligt bra fråga!!!!!!! 
Blir så galen orkar fan inte mer.........

Så nu var det sagt!


Imorgon åker Victor till Stockholm på mönstring, kommer att sakna honom såååå oerhört mycket kommer kännas så tomt här utan honom!

Jag och Victor har aldrig varit ifrån varandra, jo en gång och då var det över en natt i samma stad och bara det var jobbigt!
Men det är väl lika bra att jag försöker vänja mig, för ifall han kommer in kommer det blir ännu flera dagar i ensamheten!

Men sån tur är så har jag mina två små bebisar här hemma som tar hand om mig och som jag kan ligga och krama om på nätterna! <3


Nu ska jag fika ha det bra så länge!



RSS 2.0