Bio...

Blev ingen bio med Linnea igår eftersom hon jobbat massor och var trött =(
Så jag och  Victor gick själv =) Tredje gången på en månad. Igår blev det pirates of the caribbean on stranger tides. Kan ju inte bli bättre för mig, att gå på bio med älskling och så få sitta och titta på min andra älskling ^^

Filmen var riktigt bra faktisk, rolig och underhållande och trots att det är fjärde filmen nu håller den fortfarande måttet. Vi såg den i 3D och det var faktisk inte riktigt värt priset eftersom 3D effekterna i denna filmen var medelmåttiga.

Idag ska jag åka in till Birsta och käka middag och leka på drakborgen med Tonny och co, så nu måste jag göra mig färdig!
Skriver mer sen!


90år och gravid.....


Ja då var man i vecka 15+2
igår var jag med Linda på Birsta och jag måste säga det är första gången sen jag blev gravid då jag verkligen kände av graviditeten. När jag kom hem var jag helt förstörd!! Ont i fötterna och ryggen! Jadu låt mig säga så här en 90årig dam har inget att komma med jämfört med hur jag kände mig =O. Men man ska ju inte klaga lär ju bli si sådär 1000000 gånger värre om några månade, så då vet jag hur det känns att vara 200år gammal, ja man hittar ju alltid något positivt med allt ;)

Nu har jag äntligen fått svar från neurologen, eller rättare sagt så ringde jag upp avdelningen och hörde varför man inte fått något svar än och det visade sig att han skrivit ett brev, ja hur kunde jag vara så dum att jag inte fattade att ett utlovad telefonsamtal skulle bli ett brev istället liksom hur logiskt som helst =/ Iallafall igår fick jag en tid till eeg den 30/6, men tror ni jag fått brevet från läkaren, nä självklart inte så jag får du ju utgå från att det står i brevet att han vill att jag ska undersökas för epilepsi igen!
.......Idiot!

Idag fick jag hem the sims 3 som jag beställt och jag hämtade min nya dator igår så det passade ju perfekt. Så nu lär jag ju sitta instängd här hemma ett tag och nörda sönder the sims 3 =D

Imorgon blir det bio med Linnea och Victor och sen på lördag ska jag träffa Tonny, Emma och barnen inne på Birsta där vi ska käka och gå på drakborgen, så jag har en super mysig helg framför mig =)

Nä nu ska jag kolla på Criminald minds och vräka i mig lite chips, så skriver mer sen!



Sjuk, gravid och mega shopping....

Ja vart ska man börja....

Jag har gått och vart yr och svimmat lite här och där i ett bra tag nu och efter jag blev gravid har det blivit mycket värre så Tisdagen den 31 fick Victor ringa sjukvårdsrådgivningen och det hela slutade med att en ambulans kom och hämtade mig och jag fick ligga inne på sjukhuset i fyra dagar.
Under tiden på sjukhuset undersökt dom allt med hjärtat men hittade inget så nu går jag här hemma (lika yr som innan) och väntar på att en neurolog ska höra av sig till mig så att han kan undersöka allt med hjärnan min. Ja det va lite kortfattat om hur jag mår, orkar inte gå in på detalj eftersom jag är så himla trött på att oroa mig över vad det kan vara =(
Men sån tur är har jag min älskade Victor som tar super bra hand om mig ♥

Ja och som jag skrev innan så är jag gravid =)
Är nu i vecka 14 + 1 så det går ju undan. Har fått en liten mage men inget som syns speciellt mycket. Förutom att alla byxor känns super tajta runt midjan och så är alla bh:ar för små förutom två som jag precis kan ha =/ Så dags att shoppa lite snart ^^
Här är en liten bild av magen i vecka 13+ 4 (tror jag =/)

Apropå shoppa så har jag shoppat en del nya saker, bland annat en ny telefon eftersom jag inte tyckte om min och Victor ville ha den så han fick den och så köpte jag en ny Sony Ericsson x10 mini pro som jag är super nöjd med. Har även köpt en tv till sovrummet och en ny bärbar dator till mig =)
Shit va vi har handlat =/ får ta och hålla lite hårt i pengarna nu =P

Nu börjar jag bli för yr för att sitta här så skriver mer så snart som möjligt!


RSS 2.0